Biblioteket

Biblioteket på Kalnes er et aktivt og hyggelig møtested for elever og ansatte. Velkommen!

Påbygg-elever i biblioteket - Klikk for stort bildePåbygg-elever i biblioteket

Biblioteket skal være en ressurs i skolehverdagen, både for elever og lærere. Du kan:

• Låne bøker, filmer, lydbøker
  • Lese aviser og tidsskrifter
  • Få bokanbefalinger
  • Få tips og råd om informasjonssøk
  • Gjøre skolearbeid alene eller i gruppe
  • Gjerne spise og ta en pause
  • Spille sjakk, kort og brettspill

Du vil også treffe oss bibliotekarer i klasserommet hvor vi underviser i blant annet informasjonssøk, kildekritikk og kildehenvisninger.

Vi ønsker at biblioteket skal være et godt sted å være for alle skolens elever. Er du ny elev? finner du ikke fram på Kalnes? Lurer du på hvor kantina er, eller hvor nærmeste toalett er? Leter du etter helsesøsters kontor? Spør oss, da vel - vi svarer så godt vi kan:-)

Elever på biblioteket - Klikk for stort bildeElever på biblioteket Pause for elevene - Klikk for stort bildePause for elevene

Naturbrukselever med kranseprosjekt - Klikk for stort bildeNaturbrukselever med kranseprosjekt

Merete Løfall Harstad