TINEstafetten 2019

Klikk for stort bildeIgår stilte over 100.000 elever over hele Norge til start for å løpe TINEstafetten – Verdens største stafett!  I løpet av de 25 årene stafetten har eksistert har over 1.7 millioner elever deltatt. Det er over halvveis til månen!

Årets TINEstafett gikk av stabelen 7.mai. Det er et landsdekkende arrangement og for Sarpsborgregionen er SIL ansvarlig.
Stafetten går på banen her på Kalnes og vg2 idrett er medhjelpere til arrangementet.
Alt gikk bra for seg, verdige vinnere i alle klasser (fra 6. - 9.klasse) og super innsats av alle løperne. Det gjorde jo heller ikke noe at det var sol (men litt kald vind..) Her er noen bilder fra dagen: