Til deg som er elev eller foresatt ved Kalnes vgs

Klikk for stort bildeInformasjon om skolen, digital opplæring og skolegang i den pågående situasjonen

Til Elever:

• All undervisning vil nå foregå digitalt. Lærerne vil kommunisere med dere, gi dere oppgaver, be om innleveringer og vurdere dere via digitale arenaer. Dere må følge med på Teams, Onenote, Outlook mail og sms. Lærerne kan også avtale andre digitale arenaer med dere.
  • Timeplanen for elvene (og lærerne) gjelder.
    Elevene skal «møte» sin lærer som om de var på skolen. Dette er viktig dersom samme kvaliteten på læringen er ønskelig. Benytt samme pausetider/lunsjtider som vanlig.
  • Foreløpig gjelder de vanlige reglene for vurdering. Du må vise læreren din kompetanse og følge opp innleveringer for at læreren skal kunne ha vurderingsgrunnlag på deg.

Det er bemanning på skolen hver dag kl. 10.00 – 14.00. Dørene er stengt,
men disse kan kontaktes for avtale:

• Skolens ledelse vil være tilgjengelige på telefon og e-post. Se kontaktinfo HER
  • Rådgiverne vil være tilgjengelige på telefon og e-post. Se kontaktinfo HER
  • Skolehelsetjenesten vil være tilgjengelige på telefon og e-post. Se kontaktinfo HER
  • Biblioteket er hovedsaklig tilgjengelig på e-post. Se kontaktinfo HER

• Hvis du har behov for PC-hjelp kan du kontakte vår IT-avdeling.
    Kontakt oss på e-post så avtaler vi videre support:

Til Foresatte:

• Forsøk å motivere for skolearbeid og behold så mange rutiner som mulig. Etterspør gjerne hva elevene gjør av skolearbeid, og ikke la dem snu døgnet selv om de styrer mye av tiden til skolearbeid selv.

For ytterligere informasjon kontakt:

Rektor:
Hanne Lorentzen