Nytt idrettsfagstilbud på Kalnes vgs - Toppidrett volleyball

Klikk for stort bildeKalnes videregående skole har besluttet å tilby idrettselevene ved Kalnes vgs det valgfrie programfaget toppidrett volleyball (5 t/uke) fra skoleåret 20 – 21.

Det vil bli ei gruppe bestående av elever fra VG1, VG2 og VG3, og noen av timene blir muligens sammen med elever som har valgt toppidrett individuelle idretter.
For å kunne få tilbudet, må elevene være aktiv i en volleyballklubb, hvor en også spiller kamper i serie/cuper. Vi håper ved dette å kunne gi våre elever et enda bedre tilbud, samtidig som vi bidrar til økt rekruttering til volleyballklubbene i regionen.
Vi ønsker også å opprette et samarbeid med de lokale volleyballklubbene for å kunne gi elevene et best mulig tilbud. (og sammen jobbe med rekrutteringen til idretten)
Det søkes som vanlig gjennom Vigo, idrettsfag Kalnes vgs (VG1, VG2 eller VG3). Elevene velger programfaget ved skolestart!