Naturbruk, Kalnes vgs. Nytt utdanningstilbud 2019/2020

P6134718 - Klikk for stort bilde På Kalnes vgs opplever vi at vi har en unik mulighet til å utdanne elever som kan gå videre på studier innen områder som den fremtidige norske økonomien må basere seg på. Denne muligheten mener vi må utnyttes i større grad.

Derfor vil vi fra skoleåret 2019/2020 ha følgende muligheter innenfor Naturbruk hos oss:...

«Innovasjon er å skape verdier på nye måter. Norges oljeeventyr er på hell, og motor i den fremtidige norske økonomien kan ligge innenfor nedbryting, foredling og utnyttelse av biomasse, bedre arealbruk og forholdet mellom miljø, dyr og menneske. Forskning og utdanning skal bidra til nye løsninger og legge til rette for en bærekraftig fremtid»(Kilde: NMBU)

1. Naturbruk – yrkesfaglig løp

2. Naturbruk – studiekompetanse med fordypning i realfag (+ fordypning i  naturforvaltning)

3. Naturbruk –  generell studiekompetanse (+ fordypning i naturforvaltning)

Innenfor realfagene tilbyr vi de fleste fag og fordypninger (forutsatt at det er elevgrunnlag i fagene);

Kjemi 1/2
Biologi 1/2
Fysikk 1
Geofag 1/2
R1/R2
S1/S2
Teknologi og forskningslære 1/2

Vi håper dette virker spennende og interessant, og håper nettopp du ønsker å søke på et av våre tilbud på Naturbruk. Du søker deg til Vg1 Naturbruk på Kalnes, og når du så har fått plass og er tatt inn som elev, vil skolen sende deg en questback (spørreskjema) som du videre skal krysse av for hvilket løp du ønsker hos oss (1,2 eller 3 som nevnt ovenfor)J

Spørsmål eller lignende, ikke nøl med å ta kontakt med oss!
Kontaktpersoner:

Thor Flink Andersen, rådgiver- mail: thoand@ostfoldfk.no, tel: 92607798

Tommy A. Eriksen, ass. Rektor- mail: tomeri3@ostfoldfk.no, tel: 90077577

Vi arrangerer informasjonsøkt om ny tilbudsstruktur innenfor Naturbruk. Mandag 11. februar i aulaen.
Her vil det serveres mat fra kl. 16.30, og informasjon fra kl. 17.00. Se Facebook arrangement

Skolestart - Klikk for stort bilde Kalnes oversikt - Klikk for stort bilde Bøker og blyanter - Klikk for stort bilde Agronom - Klikk for stort bilde badebombeverksted2 - Klikk for stort bilde