Digital opplæring også første uke etter påske. - Ønsker elever og ansatte en velfortjent påskeferie

Klikk for stort bildeTusen takk for flott innsats i de tre ukene vi har hatt så langt med digital opplæring!
Jeg er imponert over hvordan dere har håndtert dette, både elever og ansatte!

På Viken fylkeskommunes nettside er det nå lagt ut en hilsen fra fungerende fylkesrådsleder Halvard Ingebrigtsen, der han viser til at det er behov for å videreføre den digitale opplæringen også første uke etter påske.
Saken kan dere lese her:  https://viken.no/aktuelt/onsker-ansatte-en-velfortjent-paskeferie.22342.aspx

Det betyr at dersom regjeringen vedtar at skolene skal åpnes opp igjen etter påske, vil skolene i Viken, og da også Kalnes vgs, uansett ha behov for å gjennomføre digital opplæring den første uken, til å forberede seg på åpning igjen.
Anbefaler dere også å følge med på regjeringens pressekonferanse den 8.april, der det vil bli sagt noe om hva som er tiltakene videre ifht skolene.
Jeg kommer med mer informasjon til dere så snart jeg har det.

Dere er nå på vei inn i en velfortjent ferie, og jeg håper dere logger dere helt av en periode nå. Det er viktig!
Jeg vil igjen takke dere, og ønske dere fine dager i påskeferien!

Hanne Lorentzen