3IDRA har vært på fantastisk tur til Hjørundfjorden, Sunnmørsalpene!

Den tørre og varme sommeren har vært krevende for gårdsbruket ved Kalnes videregående skole.

Velkommen til nytt skoleår!

Mandag 20. august møter VG1 kl 08:30 i lille idrettshall, og

VG2+3 møter kl 12 samme sted.

Har du fått skoleplass på Kalnes vgs? Da kan det hende du også har behov for å benytte deg av busstilbudet til og fra skolen. Her finner du mer informasjon om dette.

Her finner du info om sommerskole for den som har strøket i yrkesrettet matematikk eller naturfag: https://www.ostfoldfk.no/opplaring/opplaring-i-skole/sommerskole/

Elever fra Kalnes tok en flott andreplass i naturbruk i Østlandsk mesterskap for naturbruksskoler. Det var mange fine oppgaver og god innsats fra alle.

Kalnesdagen ble en suksess denne gangen også. Flott vær og mange blide mennesker. Lærere og ansatte: En fin dag på jobben!

Friluftsliv 1 på kanotur i fantastiske omgivelser her på Vestvannet, rett utenfor klasserommet. Vi har rappellert ned en 30 meter høy vegg med nerver og latter. Vi har praktisert J-taket for å få retningsbestemt fremdrift. Vi overnatter under tarp etter å ha inntatt et skikkelig gourmetmåltid lagd på stormkjøkkenet.

Kalnes bidro med flotte blomsterdekorasjoner til årets kritikerprisfest i Hvalerhallen!