Kalnes vgs har deltatt i Skole-NM i anleggsmaskinkjøring på anleggsteknikk. Vinner ble Andreas Tegnér, elev på anleggsteknikk ved Kalnes, og vi gratulerer ham så mye!

14.2 var 1BATA på besøk på Høviks byggeplass i Sarpsborg. Her fikk både elever og lærere en fin og grundig omvisning. Elevene fikk en mer praktisk innføring i faget produksjon og bransjelære, med fokus på nødvendig fagkunnskap, gode samarbeidsevner, HMS og kildesortering av byggavfall. I dette siste temaet skal også elevene skrive en artikkel om gjenvinning av avfall.

Vi har mange elever på Kalnes som er aktivt deltakende i det å ivareta dyra på best mulig måte. Her er et flott knippe av dem!

Gratulerer til guttelaget fra 1Idra, som vant finalen over 3Idra!

Etter en spennende finalekamp i volleyball, var det til slutt jentelaget fra 3idra som vant over jentene fra 3NABA. Vi gratulerer!

Årets volleyballturnering er nå i gang på Kalnes! Her er det lag fra både elever og ansatte. Mye latter og litt alvor i løpet av kampene.

Det er viktig at landbruket går foran i klimaarbeidet og finner gode løsninger der det er mulig, konkluderte elevene fra Kalnes videregående skole når de på fredag 26.januar hadde sin egen «Klimadag» på Inspiria science center.

Se film fra dagen her: Klimadag på Inspiria

Design og håndverkselevene på Kalnes er i full gang med å produsere folkedrakter av restmaterialer, for eksempel sjokolade-papir, bruskorker, kaffe-kapsler, plastpapir, innpakningstråd og mye mer!! De flotte draktene vil bli vist fram også på Kalnesdagen den 5.mai.

Kalnes sin svartjeneste overføres til servicesenteret i fylkeshuset tirsdag 9. januar. Det vil si at om du ringer vårt nummer fra denne datoen, så kommer du til det nye servicesenteret på fylkeshuset. De vil være behjelpelig med å sette deg over til rett person hos oss.

Østfoldungdommens kritikerpris er et lesetiltak som for niende år på rad inviterer ungdom i videregående skole til å si sin mening om litteratur.