Stemningsfull adventsstund

Fredag 14. desember var elever og lærere samlet til adventsstund i biblioteket. Det ble servert gløgg og pepperkaker etter underholdningsinnslag med julehistorie, dikt og vakker sang.

 

vaksinm

Folkehelseinstituttet anbefaler at flest mulig ungdommer i denne aldersgruppen tar vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse (gratis)

Flyfoto Kalnes

Her finner du skoleruta for våren 2019.

privatist_770

Trenger du studiekompetanse eller forbedre karakterer fra videregående skole? Meld deg opp til privatisteksamen senest 1. februar på Privatistweb.no 

Kalnes-logo

Vi inviterer 10.klassinger, foreldre og foresatte til åpen skole, lørdag 19.januar fra kl.1100-1300

Lunsj med mot

Kalnes VGs er en MOT skole, og med jevne mellomrom har vi lunsj med mot for alle i kantina. Da har elever og ansatte mulighet til å vise MOT, og by på seg selv. I dag var det Linn-Nathalie og Natalie som bød på vakker sang, til stor glede for alle!

P6134718

På Kalnes vgs opplever vi at vi har en unik mulighet til å utdanne elever som kan gå videre på studier innen områder som den fremtidige norske økonomien må basere seg på. Denne muligheten mener vi må utnyttes i større grad.

Derfor vil vi fra skoleåret 2019/2020 ha følgende muligheter innenfor Naturbruk hos oss:...

Kalnes-logo

Velkommen til informasjon om nytt utdanningstilbud på Kalnes vgs mandag 11.2.19 kl.16.30-18.30

 

IMG_4530

Denne gangen var det totalt 17 påmeldte lag. 5 guttelag med egen turnering og 2 jentelag, 4 ansattlag og 6 mikslag i felles en miksturnering...

Tobias, Elias og Sebastian er i gang med Kalnesboden

Nå er tømrer-gjengen I full gang med våre ordre.  Bestillingene i år er 1 stk Kalnesbod, 1 stk dommerbod og tre stk hoppekasser i forskjellige høyder. Resterende ordre blir produsert fortløpende. Elevene arbeider godt, alle er fornøyde og resultatet er så langt meget bra. Vi gleder oss til ferien og oppstart i verkstedet etter ferien!