IMG_3937

Kalnes vgs ønsker alle elever og ansatte et riktig godt nytt år, og velkommen tilbake! Vi ønsker oss kanskje litt snø?

privatist_770

Trenger du studiekompetanse eller forbedre karakterer fra videregående skole? Meld deg opp til privatisteksamen senest 1. februar på Privatistweb.no

DJI_0082

Vi ønsker velkommen til ”Åpen skole” for ungdomsskoleelever og foresatte lørdag 13. januar kl. 11.00 – 13.00. Arrangementet vil foregå i kantinen med enkel bevertning.

Program:

Kl. 11.00 – 12.00   Orientering om skolen og utdanningsprogrammene.
Kl. 12.00 – ca. 13.00   Omvisning på skolen. Anledning til individuelle samtaler.

Velkommen!

images[2]

Østfoldungdommens kritikerpris er et lesetiltak som for niende år på rad inviterer ungdom i videregående skole til å si sin mening om litteratur.

svartjeneste

Kalnes sin svartjeneste overføres til servicesenteret i fylkeshuset tirsdag 9. januar. Det vil si at om du ringer vårt nummer fra denne datoen, så kommer du til det nye servicesenteret på fylkeshuset. De vil være behjelpelig med å sette deg over til rett person hos oss.

Bunadshatt

Design og håndverkselevene på Kalnes er i full gang med å produsere folkedrakter av restmaterialer, for eksempel sjokolade-papir, bruskorker, kaffe-kapsler, plastpapir, innpakningstråd og mye mer!! De flotte draktene vil bli vist fram også på Kalnesdagen den 5.mai.

P6134718

Det er viktig at landbruket går foran i klimaarbeidet og finner gode løsninger der det er mulig, konkluderte elevene fra Kalnes videregående skole når de på fredag 26.januar hadde sin egen «Klimadag» på Inspiria science center.

Se film fra dagen her: Klimadag på Inspiria

volleyballturnering

Årets volleyballturnering er nå i gang på Kalnes! Her er det lag fra både elever og ansatte. Mye latter og litt alvor i løpet av kampene.

vinnere volleyball

Etter en spennende finalekamp i volleyball, var det til slutt jentelaget fra 3idra som vant over jentene fra 3NABA. Vi gratulerer!

volleyball gutter

Gratulerer til guttelaget fra 1Idra, som vant finalen over 3Idra!