59* Topptur 2020

Klikk for stort bildeSkogselskapet og Kalnes videregående skole samarbeider om 59* Topptur 2020, som er et arrangement for naturbrukselever.  Kalnes videregående skole fyller 150 år i år, og i den forbindelse er det spesielt hyggelig å kunne være med å arrangere 59* Topptur 2020.

Klikk for stort bilde

Arrangementet vil være på Kalnes videregående skole den 14.-5. – 15.5. 20. Naturbruksskolene i Viken og i Oslo er invitert til 59*Topptur 2020, og det forventes at 120 – 150 elever med lærere vil delta. Hver skole kan stille med 3 lag som består av 6-8 personer.

Torsdag 14.5. vil være en dag preget av aktiviteter av forskjellige slag på mange poster i områdene rundt skolen. Postene vil være bemannet av representanter fra forskjellige firmaer og organisasjoner. På kvelden den 14.mai så vil alle deltagerne, funksjonærer og inviterte gjester bli samlet til en felles middag, før de tre beste lagene konkurrerer i en «grand finale». Arrangementet vil avsluttes kl.11 på fredag 15.5.

Vi håper på en fin Topptur og at mange naturbrukselever tar turen til Kalnes vgs.!