I regjeringens pressekonferanse 27.05. ble det fortalt om behovet for en klargjøring av hvilke smitteverntiltak som skal gjelde for barnehager og skoler nå.
De nye retningslinjene kom i dag, og innebærer blant annet en nivåinndeling av de eksisterende veilederne.

Fra neste uke kan hele skoleklasser være samlet, uansett størrelse på klasserommet. Nye veiledere for korona-situasjonen for videregående skole kommer fredag.

Oppstart og videre skolehverdag for elevene på Kalnes vgs! Opptrappingsplanen videreføres, og fra uke 21 vil alle klasser være tilbake på Kalnes vgs!

Fra mandag 11. mai åpner alle skolene igjen. Skolene vil bruke noe ulik tid på å forberede skolestart, og det vil derfor være ulik oppstart rundt i landet. Alle elevene vil være tilbake på skolen innen 15. mai 2020.

Med en gradvis gjenåpning av samfunnet, vil Ruter gå tilbake til tilnærmet vanlig rutetilbud fra
mandag 27. april. Det gjøres for å kunne overholde de nasjonale smittevernrådene, da det forventes
noen flere reisende i forbindelse med at barnehager og skoler starter opp. Oppfordringen om å kun
reise kollektivt om man må, gjelder fortsatt.

Hender skriver på PC

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener i videregående skole avlyses våren 2020.

‒ Diktet og bildet mitt beskriver hvordan jeg ser på koronasituasjonen. Dette var en morsom oppgave der vi kunne uttrykke våre egne tanker og følelser rundt det som skjer.

Ipad stikker ut fra rad med bøker

Etter regjeringens pressekonferanse er det klart at vi fra og med den 27. april skal åpne skolene igjen for elever i Vg2 og Vg3 yrkesfag.

I denne koronatiden hvor vi skal holde avstand til hverandre, er det viktig med litt god påskeunderholdning!
God påskeferie!

Tusen takk for flott innsats i de tre ukene vi har hatt så langt med digital opplæring!
Jeg er imponert over hvordan dere har håndtert dette, både elever og ansatte!