Skranglebein

Fredag 24. november hadde Kalnes besøk av Skranglebein gjennom Den Kulturelle Skolesekken, og dette slo virkelig an!

Julegave_istock_fokusnyhetjpg

Biblioteket starter med adventskalender fredag 1. desember. Pakkene, gløgg og pepperkaker er klart. Velkommen!

krans

Fredag 1. desember vil Vg2 blomsterdekoratør selge blomster og kranser i kantina kl. 11.00-12.30.

Kalnes

Kalnes vgs har en månedlig fotokonkurranse, på facebook. Her kan elever og ansatte sende inn sine bidrag, og månedens vinner blir kåret av en jury. Premien er et gavekort på Amfi senteret. Bildet av praktbygget vårt og inntunet ble vinneren for november, og vi gratulerer den heldige vinner Heidi Bjørkmann Eid!

patrickbuldring

Kalneseleven Patrick Larsen fra 2lga deltok i helgen på NM i buldring, klasse eldre gutter. Konkurransen ble arrangert på splitter nye Oslo klatresenter, med rekordstor deltagelse og masse publikum. Resultatmessig ble det to topper av åtte mulige i kvalifiseringen og en hederlig 17.plass av 26 deltagere i sin debut som konkurranseklatrer. Bare seks utøvere kom til finalen i hver klasse.

Julegave_istock_fokusnyhetjpg

Bibliotekets adventskalender er i gang! Stikk innom og svar på dagens spørsmål, og vær med i trekningen om dagens kalenderpakke:-)

IMG_3919

Onsdag 13. desember var det duket for adventsstund i biblioteket. Dette har blitt en hyggelig førjulstradisjon for elever og ansatte på Kalnes, og i år var det ekstra mange som kom og ville være med!

25360464_1687275517959800_809032546_n

Elever fra naturbruk VG1 hadde lagd granbarkranser i naturbasert aktivitet. Etterpå tok de en spisepause i biblioteket. Her svares det på årets julequiz!