Fra mandag 4. november til lørdag 9. november får Kalnes vgs besøk av elever og lærere fra Romania og Spania! Besøket er en del av det europeiske utvekslingsprogrammet innen utdanning, Erasmus+.

Vil du vite mer om våre utdanningsprogram? Bla i den nye, flotte skolebrosjyren her.

Med over 160 deltakere var det stor aktivitet på Kalnes videregående skole onsdag da årets Paraidrettsdag gikk av stabelen.

Nå er tiden inne for å melde deg opp til eksamen. Du kan gjøre dette fra 1. - 15. september. Oppmelding gjøres via www.privatistweb.no

Kalnes videregående skole ønsker alle nye og gamle elever velkommen til skolestart mandag 19. august.

I disse dager arrangeres Sportsskolen 2019 på Kalnes vgs.
Det er 36 deltakere + ledsagere som har det gøy, og får prøvd mange ulike aktiviteter.
Dette er et samarbeidsarrangement mellom Østfold idrettskrets, NIF og Kalnes vgs.
Fra Kalnes er det 2 elever (Elvedin Grozdanic og Kanjau Poya) i tillegg til Martin Strand som bidrar til at barn og unge får flotte dager på Kalnes!

Mandag 27/5 gikk klassene 1NABD og 1NABE ned til Vestvannet for å plukke søppel. Langs bredden av vannet fant vi masse ilanddrevet søppel. Nesten 15 fulle søppelsekker med gamle båtrester, jernskrot, gammelt trevirke, mange plastflasker og annet avfall. Vi føler vi har gjort en god innsats for miljøet.

Igår stilte over 100.000 elever over hele Norge til start for å løpe TINEstafetten – Verdens største stafett!  I løpet av de 25 årene stafetten har eksistert har over 1.7 millioner elever deltatt. Det er over halvveis til månen!

Ole Anton Degnes fra Kalnes vgs var best i dumperkonkurransen under skole-NM anleggsmaskinkjøring.
I en svært jevn og spennende konkurranse var det til slutt Elias Krogstad fra Gauldal vgs. i Trøndelag som vant skole-NM i anleggsmaskinkjøring.

11. april : Torsdag morgenen er krystallklar og sylskarp. Sola skinner vakkert, uten å varme. Med utsikt over vakre Vestvannet i Sarpsborg nedenfor hovedbygget ved Kalnes videregående skole. 12 skoleelever fra hele landet jobber konsentrert. Seks lag, to og to. Noen kommer fra Steinkjer i Trøndelag, andre fra Lena i Oppland. Også Kalnes-elever er naturlig nok representert. To av disse tolv kan etter at dagen er over titulere seg som NM-mester i anleggsgartnerfaget.  Det måles, strikkes opp, løftes stein, måles opp mer. Tilpasses og jevnes ut.