ELEVTJENESTEN – Vi er her for deg!

Klikk for stort bildeElevtjenesten ved Kalnes videregående skole er her for deg, du kan kontakte oss via kontaktlærer/faglærer, telefon, SMS, e-post eller i Teams. Elevtjenesten består av følgende personer...

Vi erfarer nå at det er flere som ønsker og har behov for å ha kontakt med oss i en særdeles utfordrende tid grunnet korona. Vi er fortsatt mange som er på jobb og som ønsker å være til stede for deg. Dersom du har behov for å snakke med noen andre enn lærerne dine, eller om du har noen spørsmål, kan du kontakte oss i elevtjenesten.

Nyttige linker i den tiden vi er i:

Vi har også opprettet VI-BRYR-OSS telefonen hvor du kan ta kontakt på tlf. 69136080 i tidsrommet 10.00 – 14.00. På VI-BRYR-OSS telefonen kan du spørre om det du har på hjertet, i samtale med en ansatt på Kalnes videregående- skole. Kontakten på VI-BRYR-OSS telefonen vil være bemannet av vernepleier eller spesialpedagog avhengig av hvem av disse som har vakt.

I tillegg vil vi informere om at resepsjonen og IKT-kontoret (IKT mandag, onsdag og fredag) er bemannet mellom klokken 10.00 og 14.00, mandag til fredag.