Rådgivere

Det viktig å ha det bra på skolen. Rådgiverne er opptatt av at du blir kjent med alle dine muligheter, slik at du kan nå dine utdanningsmål. Kalnes vgs har fire egne rådgivere, samt en sosialfaglig rådgiver:

Gro Heie Engelbrecht - sosialpedagogisk rådgiver

Rådgiver for utdanningsprogrammene ID (idrett) og BA (bygg- og anleggsteknikk). Har ansvar for å koordinere utarbeiding av IOP (individuelle opplæringsplaner) og særskiltelever i ordinære klasser.

Annikka Willand Stendebakken - sosialpedagogisk rådgiver

Rådgiver for utdanningsprogrammet DH (design og håndverk). Har ansvar for sosialpedagogisk tilrettelegging.

Wenche Levnang Johansen - rådgiver

Rådgiver for spesialpedagogisk seksjon. Karriereveiledning og sosialpedagogisk rådgivning.

Thor Andersen - rådgiver

Rådgiver for utdanningsprogrammene NA (naturbruk) og FS (fellesfag og studiespesialisering). Er koordinator for karriereveiledningstjenesten.

Irina Buer Bratsberg - sosialfaglig rådgiver

Har du problemer som går utover opplæringen eller gjør dagliglivet vanskelig?

Sosialfaglig rådgivning kan handle om utfordringer du møter utenfor skolen som personlige vansker, familie/nettverk, bolig/-hjemmeforhold, økonomi, rus/avhengighet, jobbsøking eller andre ting du opplever som problematisk.

Sosialfaglig rådgiver er ansatt i NAV og på skolen, og inngår i Elevtjenesten. Hun samarbeider med kommunale, fylkeskommunale og statlige etater når mer omfattende og helthetlig hjelp er nødvendig.

Sosialfaglig rådgiver kan også henvise videre til øvrige hjelpeapparater i kommunen

Mobilnummer til sosiafaglig rådgiver: 909 47 159.

Taushetsplikt

Hver enkelt i elevtjenesten har taushetsplikt om opplysninger, hjemmeforhold, sykdom eller spørsmål av privat karakter. Slik informasjon kan ikke bringes videre før samtykkeerklæring fra elev og/eller foresatte foreligger.

Gro Heie Engelbrecht
Annikka Wiland Stendebakken