Koronasituasjonen ved Kalnes vgs

Illustrasjon med grønn tavle og koronasymbol - Klikk for stort bilde Shutterstock Les denne saken regelmessig for å få oppdatert informasjon om skolens håndtering av koronasituasjonen. 
Oppdatert 07.09

Status for Kalnes vgs:

6. september. Én elev er bekreftet smittet

  • 27 elever er satt i karantene til og med 13. september. Det samme er 4 ansatte. Elevene får hjemmeundervisning

3. september

  • Én ansatt og én elev er smittet
  • Ved spesialpedagogisk seksjon er 7 elever og 11 ansatte satt i karantene. Karantenen har ulik lengde, de lengste til og med 7. september. Elevene får hjemmeundervisning
  • Klassene for blomsterdekoratør og frisør er i karantene. Det gjelder 24 elever og 8 lærere. Karantenen har ulik lengde, de lengste til og med 5. september. Elevene får hjemmeundervisning

Enkelte klasser skal ha digital hjemmeundervisning

Elevene som har fått påvist smitte de siste dagene har tilknytning til klassene som nå får hjemmeundervisning. Flere lærere og elever i disse klassene er allerede satt i karantene. Innføringen av digital hjemmeundervisning for disse klassene er derfor både et tiltak for å forhindre ytterligere smitte og en praktisk måte å løse undervisningen på.

Det er kun elever og ansatte som er kartlagt som nærkontakter som er satt i karantene. Disse er kontaktet direkte av helsemyndighetene eller kontaktlærer. Elevene som skal ha hjemmeundervisning i uke 37, men som IKKE er kontaktet, trenger ikke følge reglene for karantene.

Korona

Til toppen