Bli elev på Kalnes vgs

Er du 10.-klassing, og lurer på hva du skal søke på neste år? Her kan du lese mer om utdanningstilbudene ved Kalnes vgs.

Vår visjon er vi bryr oss! Verdiene våre er samhold, entusiasme og raushet. Dette er hva vi står for, og vi inviterer deg med! Vi som jobber på Kalnes vil at du skal utvikle en god selvtillit, og få en sterk personlig utvikling i løpet av ungdomstida du har hos oss. Vi vil også at du skal mestre stadig vanskeligere oppgaver, nå og senere i livet!

Har du spørsmål

Hvis du har spørsmål, kan du sende oss en e-post eller en chat i Teams. Vi synes det er veldig hyggelig å snakke med elever som har lyst til å søke hos oss, og gjerne foresatte som har spørsmål også. Under ser du e-postadressen til alle faglederne og rådgiverne til de ulike linjene. Du kan også sende oss en chat i Teams ved å bruke e-postadressen vår.

Naturbruk
Ass.rektor Tommy Andre Eriksen
Fagleder Anne Kristine Graff
Rådgiver Wenche Levnang Johansen