Skoleskyss

Er du elev ved en av Vikens videregående skoler og har mer enn 6 kilometer gangavstand til skolen, kan du søke om gratis skoleskyss. Har du spesielle behov, kan du søke om unntak fra kilometerregelen.

Velkommen til skolestart!

MERK! Endrede tidspunkt for oppmøte, som en følge av smittevernrutinene ved skolen!  Kalnes videregående skole ønsker alle nye og gamle elever velkommen til skolestart mandag 17. august

Reviderte smittevernregler gjeldende fra 2. juni

I regjeringens pressekonferanse 27.05. ble det fortalt om behovet for en klargjøring av hvilke smitteverntiltak som skal gjelde for barnehager og skoler nå. De nye retningslinjene kom i dag, og innebærer blant annet en nivåinndeling av de eksisterende veilederne.

Ta ditt skolearbeid med inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og i juni skal elevenes PC-er oppdateres til Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av tidligere skolearbeid innen 1. juni.