Aktuelt

Kalnes vgs. arrangerte tirsdag 22.9.20 «Klimadag» i samarbeid med Øko Norge.

Assisterende rektor Tommy Eriksen ønsket velkommen til Klimadagen, Øko Norge ved Mona Horntvedt holdt en kort innledning før fagleder for naturbruk, Anne Kristine Graff tok over og ledet dagen. Elever og ansatte fikk høre på foredrag av

Klimadag- Foredrag og filmvisning (Digitalt event)

​​​​​​TIR 22.09 KL. 09:00–15:00: Klimadagen er en spennende dag for deg som er opptatt av klima og bærekraft...

Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvern kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien .  

Koronasituasjonen ved Kalnes vgs

Les denne saken regelmessig for å få oppdatert informasjon om skolens håndtering av koronasituasjonen.  Oppdatert 07.09

Informasjon om foreldremøter - vg1

Informasjon om høstens foreldremøter formidles av klassens kontaktlærer. Av hensyn til koronasituasjonen og smittevern er felles foreldremøte for vg1 naturbruk avlyst! 

Elevhåndboka 2020/2021

  Elevhåndboka for skoleåret 2020/2021 i digital utgave.  Elevhåndboka inneholder nyttig informasjon om skolen, men også informasjon om dine plikter og rettigheter som elev ved Kalnes vgs.

Skoleskyss

Er du elev ved en av Vikens videregående skoler og har mer enn 6 kilometer gangavstand til skolen, kan du søke om gratis skoleskyss. Har du spesielle behov, kan du søke om unntak fra kilometerregelen.

Velkommen til skolestart!

MERK! Endrede tidspunkt for oppmøte, som en følge av smittevernrutinene ved skolen!  Kalnes videregående skole ønsker alle nye og gamle elever velkommen til skolestart mandag 17. august

Reviderte smittevernregler gjeldende fra 2. juni

I regjeringens pressekonferanse 27.05. ble det fortalt om behovet for en klargjøring av hvilke smitteverntiltak som skal gjelde for barnehager og skoler nå. De nye retningslinjene kom i dag, og innebærer blant annet en nivåinndeling av de eksisterende veilederne.

Ta ditt skolearbeid med inn i Viken! 

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og i juni skal elevenes PC-er oppdateres til Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av tidligere skolearbeid innen 1. juni. 

Til toppen