Har du lyst på lærlingeplass fra høsten 2021?

I år ønsker vi å ansette en lærling/lærekandidat innen: Anleggsgartnerfaget og Hestefaget

Ureist mat på alle fat

På Kalnes videregående skole i Sarpsborg er ikke maten bare ureist, økologisk og miljøskapende. Som det beste i livet er den også gratis. Rett før vinterferien startet serveringen.

Opptak av direktesendt informasjonskvelden om Naturbruk

Har du lyst til å søke naturbruk på Kalnes vgs, og trenger mer informasjon om hva vi tilbyr innenfor dette utdanningstilbudet?  Da er dette arrangement for deg! Vi sendte live på YouTube mandag 15.2

Skriftlig eksamen for elever er avlyst.

Skriftlig eksamen for elever våren 2021 er avlyst. Eksamen for privatister og muntlig eksamen for 10. trinn og Vg3 skal gjennomføres.

Koronasituasjonen (oppdatert)

Korona-virus CDC/Unsplash  Gult nivå fra og med mandag 8.2 (uke 6)

Agronomutdanning for voksne

Er du eller skal du bli gårdbruker, eller har du behov for utdanning i landbruksfag? Kalnes vgs tilbyr et 2-årig deltidsstudium med oppstart august 2021. Søknadsfrist 10. april 2021.

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. For skoleåret 2021/2022 skal inntaket til Vg1 følge en nærskoleordning.

13 skoler valgt ut til gratis skolematprosjekt

Kalnes videregående skole er én av skolene som er med i et nytt prøveprosjekt med gratis skolemat i Viken.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

God jul og riktig godt nytt år!

Jeg vil få takke dere alle sammen for innsatsen deres i 2020! Dette har vært et helt annerledes år, som virkelig har fått oss til å teste ut nye måter å kommunisere og lære på. Det har vært krevende, men også lærerikt, og det har utfordret våre egne grenser. Jeg er imponert over hva dere alle har fått til, og hvordan dere har tatt vare på hverandre.